Ruud probeert stemmen te regelen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

Ruud probeert stemmen te regelen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing

De Utopiaan van het Jaar verkiezing komt steeds dichterbij. De kanshebbers voor de prijs zijn er veel mee bezig. Zo ook Ruud. Eerder heeft hij namelijk van een aantal bewoners gehoord dat hij op hun stemmen kan rekenen maar niets blijkt minder waar. Ramona stapt op Ruud af en vertelt dat ze het niet over haar hart kan verkrijgen om vol op Ruud te stemmen omdat ze vindt dat ook anderen recht hebben op de titel. Wat later neemt Ruud Billy apart om te vragen of zij nog wel achter hem staat. En vertelt haar waarom hij vindt dat hij recht heeft op de titel. Hij noemt de BENDR truien en dat hij daarmee de groep uit de crisis heeft getrokken. Billy is kritisch en benadrukt dat het idee van de BENDR truien niet alleen van hem afkomstig is. Ik ben dus ook niet van plan om drie stemmen aan jou te geven voegt ze eraan toe. Ruud is teleurgesteld en doet wat later zijn beklag bij Rowena…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *