Wint Bas de Utopiaan van het jaar verkiezing?

Wint Bas de Utopiaan van het jaar verkiezing?

De Utopiaan van het jaar verkiezing komt weer dichterbij. Een aantal bewoners hebben er weer over gesproken. Zo zaten Ruud, Ramona, Rowena en Billy het een en het ander te speculeren.

Ruud merkt op dat hij een aantal haters heeft maar er zullen ook mensen zijn die achter mij staan voegt hij eraan toe. Daar vertrouw ik op benadrukt hij. Billy denkt op haar beurt hetzelfde. Ook denkt Ruud dat er dit jaar niemand extreem zal uitblinken wat betreft de uitslag. Rowena vertelt blij te zijn als het klaar is en de verkiezing er op zit. Billy reageert dat ze dankbaar zal zijn voor iedereen die op haar stemt, maar ik ben er ver niet zo druk mee. Ramona geeft toe dat ze er dit jaar veel meer mee is dan vorig jaar. Logisch antwoordt Rowena, want toen zat je er net in. En dat geldt ook voor mij. Ramona denkt op haar beurt dat Bas zal winnen. Dat werd bij de vorige verkiezing al gezegd, terwijl hij toen nog maar kort in Utopia woonde. De rest is het niet met haar eens, iedereen maakt kans.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *