De bewoners zijn uit de financiële crisis

De bewoners zijn uit de financiële crisis

Hoeveel heeft de winterwonderland markt opgebracht? De bewoners zijn bijeen gekomen voor een kort centraal waar onder andere over de omzet werd gesproken.

Jessie opent het centraal door te vertellen dat hij het geld heeft geteld. In totaal hebben we 15319,82 winst behaald. Er klinkt een luid applaus. Wel voegt Jessie eraan toe dat hij hiervoor nog wat geld moet tellen en wat lijsten moet bijwerken maar hij durft het wel te zeggen dat ze uit de crisis zijn. Weer klinkt er gejuich. Ruud wil wel meteen benoemen dat ze niet extreem moeten gaan leven. Ik wil doorgaan zoals we nu bezig zijn voegt hij eraan toe. Ook Jessie is het hier mee eens. We mogen nooit meer in de crisis komen benadrukt hij. Billy wil graag weten hoe het nu zit met het zakgeld. Jessie geeft aan hier later op terug te komen, maar Billy wil heel graag haar zakgeld omdat ze op dit moment zonder geld zit. Van haar mede bewoners klinkt een instemmend geluid.

Victoria bespreekt vervolgens de evenementen. De laatste evenementen van dit jaar zijn het kerstverhaal en kroegtopia. Victoria stelt voor om eerst rond te kijken wat ze voor deze evenementen nog in huis hebben voor er nieuwe spullen worden gekocht.

Dan neemt Jessie weer het woord en vertelt hoeveel er met de BENDR truien is verdient. Ruud haakt hier snel op in door te zeggen dat hij een fout heeft gemaakt met het tellen. Ook zegt hij dat als er meer zwarte en grijze truien op voorraad had gehad er hij nog meer omzet had behaald. Daarnaast bedankt hij Rowena en Victoria. Ik heb er zelf eigenlijk niet zoveel aan gedaan voegt hij eraan toe. Dan kaart Ramona nog even aan dat er vanavond iemand komt voor haar en Rowena. De dames laten extentions zetten en zullen dit zelf betalen. Ze hebben hiervoor een regeling getroffen met de desbetreffende persoon. En daarmee eindigt het korte centraal van vandaag.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *