Ruud is 2000 euro kwijt?!

Ruud is 2000 euro kwijt?!

Jessie is druk bezig met het tellen van geld. Dit omdat de winterwonderland markt erop zit. En het is wel zo fijn om te weten hoeveel de bewoners op hebben gehaald.

Ruud heeft op basis van het aantal verkochte truien een schatting gedaan hoeveel geld hij heeft opgehaald met de BENDR truien. Na het tellen van de kassa blijkt dat hij er 2000 euro naast zit. Volgens Ruud is dit onmogelijk en is er geld zoek. Jessie denkt dat Ruud zich vergist. Het lijkt hem onmogelijk dat het geld van ruim 100 truien is verdwenen. Ruud zal moeten accepteren dat hij 100 truien minder heeft verkocht dan hij berekend had. Maar Ruud is het hier niet mee eens. Hij heeft elke verkochte trui afgevinkt en heeft achteraf ook nog de overgebleven truien geteld. Toch besluiten de twee het er maar bij te laten. Het is zoals het is en dat neemt niet weg dat de BENDR truien alsnog veel geld hebben opgeleverd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *