Vannacht is er weer gedronken door de bewoners

Vannacht is er weer gedronken door de bewoners

De bewoners hebben een drukke dag gehad door de winterwonderland markt. Bas voelde zich alleen niet zo goed gisteren en zocht daarom vroeg zijn bedje op. Hij dacht dat iedereen wel op tijd naar bed is gegaan, maar Victoria schudt haar hoofd.  Het is nog lang onrustig geweest en Victoria merkt op dat ze na middernacht in slaap is gevallen. Bas denkt dat er gedronken is en Victoria kan dit bevestigen. Maar voegt eraan toe dat ze alleen nieuwsgierig is naar de opbrengst. Dan weet je waarvoor je het gedaan hebt voegt ze eraan toe. Ik zie graag concrete cijfers. Wanneer Jessie voorbij loopt, spreekt ze hem dan ook gelijk aan. Jessie antwoordt iedereen vanmiddag bij elkaar te roepen en Victoria vraagt hem of hij dan inderdaad met specifieke getallen kan komen. Jessie knikt en snapt waar ze op doelt. Iedereen kan wel zeggen goed verkocht te hebben, maar cijfers zijn cijfers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *