Deze week kun je stemmen op de Utopiaan van het jaar

Deze week kun je stemmen op de Utopiaan van het jaar

De Utopiaan van het jaar verkiezing komt steeds dichterbij. En dat betekend dat je binnenkort kunt stemmen, deze week al om precies te zijn! Wie wordt Utopiaan van het jaar 2016? Jij bepaald mee! In dit bericht lees je terug hoe het stemmen precies werkt.

Alle bewoners mogen  zelf stemmen op degene die zij de titel gunnen. Maar ook jij mag mee bepalen! De volgende datums zijn belangrijk, noteer deze dan ook  in je agenda.

 • Vrijdag 23 december om 11:00 gaan de lijnen open om te stemmen via sms. Dit kan zo vaak als je wil!
 • Vrijdag 29 december om 11:00 gaan de lijnen open voor Premium Paspoorthouders om te stemmen via de website.

Nog een paar dagen geduld dus, maar al het nieuws rondom de verkiezingen lees je natuurlijk hier op de website. Maak je keuze en zorg dat je vrijdag klaar zit om te stemmen op jouw Utopiaan van het jaar! De winnaar krijgt de titel maar ook de inhoud van de staatskas… Weet jij al op wie je gaat stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ton Korver at 21:01

  ik weet niet waar ik moet stemmen op de Utopiaan van het jaar
  ik ben lid en betaal iedere maand hiervoor
  leg mij uit hoe ik daar kan komen aub.

 2. johan at 11:00

  Gina

  Bas is een zielig ventje, nu de verkiezing er aan komt wil hij erop inspelen. heeft al die tijd voor zichzelf gewerkt en is negatief verandert toen Do in het spel kwam.

  Gina heeft heel het jaar laten zien dat zij het verdient! ze pakte alles aan zonder gezeur en altijd in en voor de BV. respect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *