Een spoed centraal over een mogelijke sloop van de loods

Een spoed centraal over een mogelijke sloop van de loods

Gina heeft de mail ontdekt waarin Boyd en Jessie een sloopbedrijf benaderde. De twee heren willen namelijk dat de loods gesloopt wordt. Gina is het hier totaal niet mee eens en besluit de rest van de groep in te lichten. Ze drukt dan ook op de zoemer en zodra iedereen zit neemt ze het woord.

Gina zegt dat ze niet van verrassingen houdt en het er niet mee eens is. Uiteraard leest ze ook het mailtje voor. Ook zouden de bewoners dan in tenten moeten slapen. De rest van de groep reageert  fel op dit plan van de Jessie en Boyd. Ramona irriteert zich dat Boyd sinds de dag dat hij binnenkomt, geen rekening houdt met de andere bewoners. Daarna richt zich op hem en laat hem weten dat dit niet door de beugel kan. Je bent een f*cking idioot voegt ze er woest aan toe. Ook Billy is boos om dit plan, vooral om het feit dat de andere bewoners in tentjes moeten slapen. Tegen Jessie zegt ze verontwaardigd dat ze dacht dat ze vrienden waren. Gina neemt vervolgens het woord weer over en legt uit aan Bas en Boyd dat de transparantie tussen de bewoners al enige tijd een discussie onderwerp is. Dit idee snijdt compleet in de afspraken die wij met elkaar hebben gemaakt voegt ze eraan toe. Ook heeft Boyd volgens haar nog niet genoeg geld verdiend om te bepalen wat met al het geld gaat gebeuren. Ook Jessie krijgt ervan langs. Gina merkt op dat hij ook nog niets heeft verdiend voor de loods en dus ook niet zo’n beslissing kan nemen. Bas probeert de groep vervolgens gerust te stellen en legt uit dat er alleen een mail is gestuurd. Er is volgens hem nog niets afgesproken. Maar Gina twijfelt hieraan, volgens haar zou het zo maar kunnen dat het plotseling gebeurd. De paniek van de bewoners doet Boyd vrij weinig. Met een tevreden gezicht zegt hij dat het hem goed doet dat iedereen dit idee serieus neemt en iedereen er dus blijkbaar van overtuigd is dat dit Jessie en hem gaat lukken. Deze opmerking wordt helemaal niet goed ontvangen door de groep en negatieve geluiden klinken door de loods heen. Al die tijd heeft Jessie zich opvallend stil gehouden. Billy merkt al snel op hoe hij erbij zit en wijst de groep erop dat hij hier volop van zit te genieten. Misschien moeten we een applausje geven grapt Do dan. Vervolgens staat de groep op en volgt er een applaus voor Jessie. Die met een brede glimlach in zijn Chesterfield zijn applaus ontvangt. Hiermee is het spoed centraal ten einde gekomen en lopen de bewoners weer weg van de banken. Of er daadwerkelijk een sloop komt is nog even de vraag…

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Amanda at 23:07

    Ik vind het wel een goeie actie, die wat mij betreft uitgevoerd mag worden. Helemaal weer terug naar de basis. Ze komen nu allemaal binnen in een uitgespreid bedje. Kijken wie het dan nog volhoudt. Onze luxe poezen. Sinds Boyd binnen is, is er weer leven i de brouwerij. Eindelijk!

  2. anneke at 14:48

    Ze moeten eens een andere indeling gaan maken. Ze kunnen eens proberen een gebouw er naast te maken en daar de slaap vertrekken te maken . En dan kunnen ze in de winter daar de markt in de loots te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *