Ramona helemaal over de rooie door het sloop plan van Boyd en Jessie

Ramona helemaal over de rooie door het sloop plan van Boyd en Jessie

Het plan van Jessie en Boyd om de loods te slopen heeft veel losgemaakt bij de bewoners. Vooral Ramona is helemaal van slag en over de rooie.

Buiten uit Ramona haar woede, ze bespreekt dit met mede bewoner Billy. Die tijdens het spoed centraal ook niet bepaald blij was. Ramona zegt tegen Billy dat de mannen niets voor haar kunnen bepalen. Het is respectloos om de anderen maar in een tentje te laten slapen. Terwijl de rest keihard heeft gewerkt voor het Utopia waar we nu in leven. Het is een smerige actie voegt ze eraan toe. En dat liet ze iets eerder aan Jessie weten ook. Ze noemde hem zelfs een viezerik. Ook sta ik altijd voor Boyd klaar maar dit voelt als hoogverraad. En nu kom ik erachter wie mijn vrienden zijn. Dit idee pas niet in mijn Utopia en ik ben er helemaal klaar mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *