Cemal heeft volgens Romy met andere vrouwen geflirt

Cemal heeft volgens Romy met andere vrouwen geflirt

Het was afgelopen avond erg onrustig in Utopia. Naast de ruzie tussen Boyd en Kevin die erg uit de hand liep was er nog een ruzie. Namelijk tussen Cemal en Romy. Cemal zou namelijk geflirt hebben met andere vrouwen. Toen Romy hem hierop aansprak kregen de twee ruzie en nu een nieuwe dag begonnen is zit het altijd nog niet goed tussen hen. Als Romy vandaag buiten staat met Jessie vraagt hij wat er aan de hand was tussen de twee. Was jij jaloers? vraagt hij Romy op de man af. Romy antwoordt dat het allemaal iets gecompliceerder ligt dan dat. Ik was wel een beetje jaloers, maar ik had het gevoel dat Cemal het expres deed en dat vond ik erg vervelend. Jessie knikt en zegt dat hij snapt wat ze bedoelt. Ik heb met Billy ook wel eens dat soort situaties meegemaakt, dus weet hoe je je nu voelt. Wellicht gaat het stel het gesprek nog met elkaar aan, we houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *