X

Jessie wil een auto kopen waar hij uiteindelijk de poort mee uit kan rijden

Utopia 4.0 is in het leven geroepen om het uiteindelijk wat beter te hebben in de groep. Jessie neemt dat wel erg letterlijk.

Jessie wil luxe en rijkdom en daarom heeft de hij alvast de eerste stap gezet. Hij heeft namelijk een proefritje in een luxe sportwagen geregeld. Vandaag is het zo ver en krijgt Jessie een voorproefje van zijn hopelijk toekomstige luxeleven. De sportwagen, een Ferrari komt met veel geluid het terrein op en met een grote glunderende blik kijkt Jessie met Boyd en Rob naar de zwarte auto die het terrein op komt. die Vet hè”, zegt Jessie enthousiast tegen Boyd. De drie mannen vervolgens mogen om de beurt in de auto zitten om een rondje te rijden op het terrein en Jessie wil ook zelf even weten hoe het voelt achter het stuur. Dat hij wel geïnteresseerd is in deze luxe, laat hij duidelijk blijken. Aan de verkoper laat hij weten wat zijn plannen zijn. We zijn hier veel aan het veranderen. Het idee is wel om ooit een mooie auto te kopen waarmee ik de poort uit kan rijden voegt hij er zelfverzekerd aan toe. Maar of dit gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Reacties (3)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings