Jessie wil een auto kopen waar hij uiteindelijk de poort mee uit kan rijden

Jessie wil een auto kopen waar hij uiteindelijk de poort mee uit kan rijden

Utopia 4.0 is in het leven geroepen om het uiteindelijk wat beter te hebben in de groep. Jessie neemt dat wel erg letterlijk.

Jessie wil luxe en rijkdom en daarom heeft de hij alvast de eerste stap gezet. Hij heeft namelijk een proefritje in een luxe sportwagen geregeld. Vandaag is het zo ver en krijgt Jessie een voorproefje van zijn hopelijk toekomstige luxeleven. De sportwagen, een Ferrari komt met veel geluid het terrein op en met een grote glunderende blik kijkt Jessie met Boyd en Rob naar de zwarte auto die het terrein op komt. die Vet hè”, zegt Jessie enthousiast tegen Boyd. De drie mannen vervolgens mogen om de beurt in de auto zitten om een rondje te rijden op het terrein en Jessie wil ook zelf even weten hoe het voelt achter het stuur. Dat hij wel geïnteresseerd is in deze luxe, laat hij duidelijk blijken. Aan de verkoper laat hij weten wat zijn plannen zijn. We zijn hier veel aan het veranderen. Het idee is wel om ooit een mooie auto te kopen waarmee ik de poort uit kan rijden voegt hij er zelfverzekerd aan toe. Maar of dit gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 19:19

    Die Jessie heeft het hoog in zijn bol.
    Hoeveel zakgeld moet hij dan wel niet sparen om z’n auto te rijden
    En waarom alleen die drie en niet de andere die een rijbewijs hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *