De open haard in de loods wordt gesloopt

De open haard in de loods wordt gesloopt

De afgelopen dagen is er hard gewerkt in de loods, er is een hoop vernieuwd. De nieuwe look ziet er goed uit maar de bewoners lijken nog meer te willen veranderen.

Het volgende project blijkt namelijk de open haard te zijn. De kou in de loods is al vaak besproken en een aantal bewoners lijken er nu helemaal klaar mee te zijn. Maar een vervangende kachel kost te veel geld. Al snel wordt er van alles in de groep gegooid. Cemal probeert met iedereen de opties te bespreken. Het lijkt hem een slim idee om de huidige open haard om te bouwen, zodat deze efficiënter gaat werken. Maar al dit gepraat duurt voor Boyd dan weer veel te lang. Hij staat al helemaal klaar met een hamer in zijn handen. Het duurt allemaal te lang, anders sloop ik hem eruit en moeten we wel een nieuwe halen voegt hij eraan toe. Bas is het er helemaal mee eens en wat later pakt hij de hamer over om alvast een stukje open haard weg te slaan. Ondertussen zijn Cemal en Rob druk bezig met het zoeken van een nieuwe kachel…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *