Wordt er binnenkort een Utopiaanse dansgroep opgericht?

Wordt er binnenkort een Utopiaanse dansgroep opgericht?

Kevin heeft al enige tijd het idee om een dansshow op te zetten in Utopia. Vandaag heeft hij een afspraak met een dansleraar. De dansleraar die de mannen voor Ramona’s show ook heeft getraind. De twee gaan in de safezone zitten om mogelijke dansevenementen te bespreken. Kevin zou graag een eigen evenement willen organiseren, waarin dansen centraal staat. Hiervoor heeft hij wel een aantal weken training nodig van de dansleraar. De twee zijn beiden erg enthousiast en bespreken verder over andere mogelijkheden voor dans in Utopia. Zo vraagt de trainer zich af waarom Kevin geen entertainmentbureau begint, zodat de groep er ook iets aan heeft en daardoor sneller zal willen investeren. Maar hij heeft nog meer ideeën, zo lijkt hem het opzetten van een Utopiaanse dansgroep ook wel wat. Cemal en Ramona houden namelijk ook de spotlights, die waarschijnlijk ook openstaan voor een dansoptreden. Het gesprek heeft Kevin duidelijk veel goed gedaan en vol frisse moed besluit hij om zich weer volledig op zijn grootste passie te storten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *