Kevin wil een dansshow in Utopia organiseren

Kevin wil een dansshow in Utopia organiseren

Tijd weer voor wat Utopia nieuws. Het is op deze zondag rustig in Utopia maar gelukkig kunnen weer wat voor je omschrijven. Zo heeft Kevin een plan wat hij met nieuweling Rob besproken heeft.

Kevin kan namelijk goed dansen en daar wil hij dan ook iets mee gaan doen. Hij vertelt aan Rob wat zijn plan is. Volgende week woensdag komt er namelijk een danstrainer langs, waarmee ik samen zal kijken naar de mogelijkheden om een dansshow op te zetten. Het zal voor veel spierpijn zal zorgen maar ik heb er veel zin in. Het zal volgens Rob hard werken worden, maar het zal ook voor ontspanning zorgen. Wat erg belangrijk is benadrukt hij. Kevin is het daar helemaal mee eens. Dansen is mijn passie, altijd al geweest en deze dansshow maakt me alleen maar meer enthousiast. Denk jij dat er veel animo voor zal zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *