Jacco heeft het gevoel alsof alles op zich af komt

Jacco heeft het gevoel alsof alles op zich af komt

Goedemorgen! Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia en we blikken nog even terug op afgelopen avond. We hebben een samenvatting gemaakt van wat er zoal gebeurde.

Zo werd er volop gespeculeerd over een nieuwe bewoner. Vooral Boyd lijkt erg nieuwsgierig te zijn. Met Karin, Gina en Rob praat hij over het grote mysterie. Want hoe zal de nieuwe bewoner zijn en eruitzien? In ieder geval denkt het stel dat het een vrouw zal zijn. Een bloedmooie vrouw, hoopt Boyd zelf. Wat later schiet Boyd iets te binnen, iets om geld mee te verdienen. En besluit het dan ook met de groep te delen. Het lijkt Boyd wel wat om een receptenboek te maken, met de specialiteiten van de bewoners. Zo kan Bas bijvoorbeeld veganistische recepten toevoegen en Ramona Surinaamse. Wat later zien we Jacco in een wat treurige toestand, hij zit er namelijk even doorheen. Is al heel de dag moe en slapen wil niet echt lukken. Met Kevin sprak hij erover en geeft al snel toe dat hij het gewoon zwaar heeft. Ik heb het gevoel alsof alles op mij af komt. Het verven van de loods heeft mij ook veel energie gekost en dat laat nu zijn sporen achter.  Verder is de suite omgebouwd naar safezone. Rob en Victoria richten met kussens, dekentjes en een loungestoel de ruimte in. Het moet een gezellige en uitnodigende plek worden. Enthousiast om het eindresultaat laten ze het even later aan Kevin, Gina en Jacco zien, die net zo enthousiast reageren. En dat was het wel zo’n beetje, straks komen we terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Pip at 19:49

    Dus Jaccie, als jij voor de uvhj verkiezingen laat zien wat jij..in je eentje..en niet eens voor your own profit had gewerkt…dagen achter mekaar…
    Dan moet jij toch zeker wel aanspraak mogen maken op die prijs. Jij deed nu al zo veel meer dan bassie in zijn hele utopia verblijf en daarnaast ben jij ook nog een groepsmens. Wow respect voor die lange hoor

  2. Jans at 12:34

    hopelijk een nieuwe die het anders aanpakt….. en geen Rijk of Arm te zijn als je het er niet mee eens ben. ze beseffen niet dat ze zoveel meer luxe hebben dan mensen in de bijstand….. ze kunnen zelf voorziend zijn binnen utopia ruimte genoeg voor groente en fruit te planten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *