Voor Kevin gaat de verandering in Utopia allemaal te snel

Voor Kevin gaat de verandering in Utopia allemaal te snel

In Utopia is de laatste tijd veel veranderd, zo is er een nieuwe structuur Utopia 4.0 genaamd. En die verandering in korte tijd gaat voor Kevin net iets te snel. Kevin sprak daar met Karin over.

Kevin vindt het namelijk moeilijk om de anderen bij te benen. Ik doe wel elke dag mijn dingen maar ik heb wel het gevoel alsof ik achter blijf. De ondernemers blijven komen met nieuwe producten en ideeën voegt hij eraan toe. Ik heb soms gewoon het gevoel dat ik niet meer weet wat ik moet doen. En ik vind het ook niet fijn dat een paar bewoners alles gaan bepalen voor de hele groep. Transparantie is gewoon belangrijk en we zullen alles met elkaar moeten bespreken legt hij verder uit. Die nieuwe structuur had eerst geïntroduceerd moeten worden en dat is niet gebeurd. Het is opgedragen en het is aan iedereen om zich hieraan te houden. Ben jij het met Kevin eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Elly at 23:12

    Ja… helemaal met Kevin eens.
    Ik vind t ook echt niet leuk meer.
    En dat iedereen dit accepteert…. onbegrijpelijk. Die Rob ook….vreselijke man….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *