De ondernemers vergadering van 7 januari

De ondernemers vergadering van 7 januari

En weer zijn de ondernemers bij elkaar gekomen voor een vergadering. In dit bericht lees je alle besproken punten van 7 januari terug.

De ondernemers bespreken de kou in de loods, volgens hen moet daar echt iets aan gebeuren. Daarom zal Jessie vanmiddag bellen om te kijken of er iets veranderd kan worden aan de verwarming. Verder worden de recente investeringen en nieuwe plannen om geld te verdienen besproken. Zo wil Do aan de slag met het verkopen van Utopiaanse handdoeken, wat volgens haar goed zal lopen. Deze handdoeken kunnen ook weer in combinatie gebruikt worden met sporten met Rob. Rob zal zelf ook nog kijken of hij een leuke bidon kan gaan verkopen. Volgende week dinsdag zullen ook zijn sportshirts binnenkomen. Daarna neemt Jessie weer het woord en laat weten dat er gisteren 819 euro omzet is gedraaid gisteren. Dit is volgens Billy niet genoeg, ze is van mening dat dit bedrag veel hoger moet zijn per dag. Rob benadrukt dat zij nog maar net zijn begonnen. Er komen nog veel producten en diensten bij, waardoor het niet lang zal duren voordat het geld binnenstroomt voegt hij eraan toe. Ook zijn ze het er allemaal over eens dat er kritisch gekeken moet worden naar wat er uitgegeven wordt. De laatste paar dagen stonden in het teken van investeringen, wat veel geld heeft gekocht. En ook al is de bv niet uit de crisis, betekent dit niet dat alles wat mist gelijk gekocht moet worden. Ze zullen het rustig aan moeten doen. En daarmee eindigt de ondernemers bespreking van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *