Rob vindt dat Ramona de laatste tijd niet meer bezig is met afvallen

Rob vindt dat Ramona de laatste tijd niet meer bezig is met afvallen

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia. En ook daar is het een beetje wit door een laagje sneeuw. Maar wat is er nog meer gebeurd deze rustige ochtend? We omschrijven het voor je zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Karin was al vroeg wakker, om 5:00 uur.  Twee uur later is ook nieuweling Rob wakker. Cemal en Romy openen ondertussen hun ogen in de caravan. Karin en Rob, bespreken het afvalproces van Ramona. Het valt Rob op dat Ramona al veel heeft bereikt maar momenteel niet meer zo bezig is met afvallen. Ik wil haar graag motiveren. Niet veel later loopt Rob zelf richting de gym. Hij begint zijn dag sportend terwijl Karin ondertussen een eitje bakt. Ook de andere bewoners worden langzaam wakker en kleden zich aan voor deze koude dag. Wat zal er vandaag nog meer gebeuren? We houden het in de gaten voor je en komen snel terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Jans at 08:53

    Rob komt binnen als een aardige man maar dat is snel veranderd ,er waren al groepjes in utopia nu 2 .
    er is geen samenwerking….net als in de buiten wereld Arm en Rijk en Ramona is oud genoeg om te bepalen wat ze eet maar dan ook geen dure hulp meer geven elk pondje gaat immers door het mondje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *