Bas haalt nog een grap uit

Bas haalt nog een grap uit

Utopia is wit! Net zoals een groot deel van Nederland. Tijd voor weer wat nieuws uit het beloofde land. Zo haalde Bas afgelopen avond nog een grap uit. Dit keer niet met een brief maar met een kist…

Gisteren kwamen er namelijk wat klanten voor de carwash. Er stappen twee personen uit een man en een vrouw. En terwijl hun auto helemaal wordt schoongemaakt, mogen de gasten even plaatsnemen bij de bar. Ondertussen opent Jacco de achterportier en komt er een verbaasde blik tevoorschijn. Op de achterbank van de auto staat namelijk een kist. Een traditionele houten kist waarmee alle bewoners het terrein op zijn gekomen. Cemal gelooft zijn ogen ook niet, jij hebt hem erin gezet, hè? vraagt hij lachend. Maar Jacco weet er niets van. Na wat ontkenningen besluit Cemal om toch maar verhaal te halen in de loods. Hij loopt naar de bar en vraagt aan de gasten of één van hen een nieuwe bewoner is. Maar er wordt nogal mysterieus gereageerd. Wat Cemal echter niet weet is dat Bas de kist, toen Cemal even niet keek in de auto heeft verstopt. En Jacco? Die zit gewoon in het complot, net zoals de carwash klanten. Grap geslaagd zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *