Boekhoudster uit de buitenwereld komt langs in Utopia

Boekhoudster uit de buitenwereld komt langs in Utopia

Je leest het goed, een boekhoudster uit de buitenwereld is in Utopia. Rob heeft haar namelijk uitgenodigd. Utopia 2017 is goed begonnen en dat moet financieel ook zo blijven.

Boekhoudster Karin gaat samen met Rob en Jessie in de keuken zitten. Daar bespreekt het drietal van alles. Zo vertelt Jessie dat hij het voorbereidende werk zal blijven doen, maar dat het daarna perfect afgerond moet worden. En daarom de hulp van Karin nodig is. Ook vertelt hij aan de boekhoudster over hun ideeën en nieuwe plannen en producten. Karen schrijft ondertussen rustig mee en stelt af en toe een gerichte vraag. Na een redelijk lange vergadering, merkt Karen op dat het misschien het overwegen waard is om een elektronische kassa aan te schaffen, mits dat de investering waard is. En voegt eraan toe dat als ze de administratie van de bv gaat doen, ze wel van elke boeking een bewijsstuk wil hebben. Ook worden er nog wat afspraken en overwegingen gemaakt, waarna ze elkaar de hand schudden. Karen laat weten via de mail meer te laten weten en met een voorstel te komen. Wordt vervolgd dus, denk jij dat het goed is dat een externe boekhoudster de financiën van Utopia gaat verzorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Druif at 01:02

  Het gaat allemaal te gelikt , er klopt iets niet. Of doorgestoken kaart. Sinds rob er is doen ze alles en zijn zo mak als een lammetje met blijkbaar ook veel geld te besteden

 2. anneke at 23:38

  Die Rob beslist nu al alles hij is er net in, en Jessie doet of hij weer president is.
  Ik vind het raar dat er groepen zijn nu.

 3. Jojanneke at 19:25

  Hadden ze Eef van Opdorp niet kunnen vragen.. (Werkt toch ook voor SBS?)
  Behalve een accountant kunnen ze ook nog wel wat ander advies gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *