De ondernemers vergadering van 6 januari

De ondernemers vergadering van 6 januari

De ondernemers hebben weer een vergadering gehad. Want een aantal zakelijke dingen dient besproken te worden en dat lees je dan ook in dit bericht terug.

Jessie opent de vergadering en noemt wat bedragen zoals de omzet van de webshop. Ook komen de investeringen voorbij en meldt Jessie dat de jojo’s van Boyd, de truien van Billy Jeans en The Millionaires truien erg goed verkopen. Vervolgens neemt Rob het woord en zegt dat hij werkt aan een eigen sportieve kledinglijn. Binnenkort ontvangt hij een aantal samples. Do vertelt daarna iets over haar plannen voor een verjaardagskalender en Billy lanceert haar idee voor professionele make-overs die zij samen met Gina en Ramona zal organiseren. Boyd merkt vervolgens op dat het zo tof is dat alle ideeën direct uitgewerkt worden en er veel van de grond komt. Wel vindt hij dat deze vergadering voortaan om negen uur moet plaatsvinden, zoals afgesproken. Ook bespreken ze het eerdere idee van Victoria. Ze zijn het eens met het feit dat haar safezone in de suite moet komen. Jessie laat weten dat het cordwood dan wel altijd vol moet zitten, voor een goede omzet. De groep vergadert nog even door, zo worden de evenementen besproken. Gina geeft aan dat ze niet langer in Le Luifel te wil staan tijdens evenementen. Na 21 maanden vindt ik het genoeg geweest en ga op zoek naar een opvolger, want Cemal kan het niet in zijn eentje. Daarop reageert Jessie dat de prijs van de muntjes ook omhoog zal gaan. En daarna sluit de ondernemers vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. trudy at 01:18

    Het lijk nou wel 2 aparte afdelingen waar zijn jullie mee bezig zo gaat het niet langer de wijze die nooit wat doen lopen voor gek met een speld op het lijk wel van de tweede wereld oorlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *