Rob ziet de safezone van Victoria in de suite wel zitten

Rob ziet de safezone van Victoria in de suite wel zitten

Victoria  heeft het idee om haar creatieve safezone in de suite te vestigen. Deze is natuurlijk te boeken als B&B, maar hiervoor dient ook de cordwood. Victoria heeft uitgezocht dat het zelden gebeurt dat beide logeerplekken tegelijkertijd bezet zijn door gasten en dat daarom de B&B ook alleen in de cordwood gereserveerd kan worden, om zo haar safezone in de suite te installeren. Dit bespreekt ze met Rob en hij vindt dat ze helemaal gelijk heeft. De suite mag dan alleen niet meer als slaapplek gebruikt worden voegt hij eraan toe. Het moet een safezone worden voor inspiratie en motivatie. Het moet netjes blijven gaat hij verder. En de suite is geen aantrekkelijke logeerplek, ik koos voor het cordwood omdat deze plek veel leuker is. Dit gaat door vervolgd hij enthousiast daar pleit ik voor. De twee sluiten hun gesprek af met een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *