Oud bewoner Benjamin komt even kletsen bij het hek

Oud bewoner Benjamin komt even kletsen bij het hek

En toen zagen we bewoners ineens naar het hek rennen. Al snel wordt duidelijk dat oud Utopia bewoner Benjamin aan het hek staat.

Benjamin laat Victoria weten dat hij trots op haar is, ik heb je nog niet kunnen schrijven zo druk heb ik het. Geeft niet reageert Victoria. Verder laat de oud bewoner weten dat het goed met hem gaat, boven verwachting. Het gaat goed hier he, doe af en toe iets leuks met elkaar vervolgd hij. Ook fluistert hij nog wat boodschappen voor Victoria door wat helaas moeilijk op te vangen is. Do krijgt ook nog complimenten over de normen en waarden presentatie. Het was super netjes! Romy is super blij om Benjamin weer te zien, ze geven elkaar een hand door het hek heen. Bas krijgt ook nog felicitaties terwijl Benjamin opmerkt dat ze eraan komen terwijl hij even een andere kant op kijkt. Daarna grapt hij dat hij zich gaat verkleden voor het prinsessenfeest van Gina. Daar komen die …. aan zegt hij dan nog maar een keer. Vervolgens richt Benjamin zich op Bas, af en toe wel wat geld naar de foundation he. Ja antwoordt Bas komt goed. Zorg goed voor elkaar zegt Benjamin dan. Mijn tijd zit erop en ik ga echt schrijven! De groetjes worden nog over en weer geschreeuwd en daarna verdwijnt de oude bewoner weer de buitenwereld in. Waarschijnlijk omdat hij door beveiliging weg is gehaald. Echter mag dat het leuke moment niet verpesten. Benjamin heeft iedereen weer even kunnen spreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *