Blijft de nieuwe structuur aanhouden?

Blijft de nieuwe structuur aanhouden?

We omschrijven nog even een gebeurtenis van vlak voordat oud Utopia bewoner Benjamin aan het hek stond. Zo hadden Rob en Victoria het over de nieuwe structuur, Utopia 4.0. Rob merkt namelijk dat de groep nu een stuk actiever geworden is. En Victoria lijkt het daarmee eens te zijn al hoopt ze wel dat de bewoners die vol gaan houden. Er zijn wel vaker ideeën gepitcht waar de bewoners zich dan strak aan houden en later dit weer verzwakt. Zelf verantwoordelijkheid nemen is belangrijk benadrukt ze. De plannen zijn leuk maar de uitvoering moet nog wel goed uitgewerkt worden. Daarna gaan de twee een bakje koffie drinken en niet veel later stond Benjamin aan de poort om even met de bewoners te kletsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *