Karin en Ramona regelen een inboedel voor hun merchandise winkeltje

Karin en Ramona regelen een inboedel voor hun merchandise winkeltje

Er wordt momenteel weer hard gewerkt in het koude Utopia. Zo hebben Ramona en Karin nu de paarse kamer tot hun beschikking gekregen om de merchandise uit te breiden. Dit zal een soort winkel gaan worden. De dames besluiten inkopen te doen. Zo heeft Ramona al een inboedel kunnen regelen. Wandrekken, spiegels, paskamers en paspoppen zijn al een feit. Maar er moet nog meer bij. Ramona en Karin zitten daarom achter de computer. De foto´s die Karin ziet maken haar enthousiast. Ook Romy doet vrolijk mee. Morgen wordt deze inboedel verzonden. Een echte winkel roept Karin blij en Ramona geeft haar een knuffel. Zal de winkel van de twee een beetje gaan lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *