Een zwarte envelop arriveert in Utopia

Een zwarte envelop arriveert in Utopia

Er is een zwarte brief aangekomen in Utopia. Bas roept iedereen bij elkaar om de brief te openen. Daarna begint hij voor te lezen. Vandaag zal jij een mede Utopiaan moeten aanwijzen die de warmte van de loods moet gaan verlaten. Je hebt één uur de tijd gaat Bas verder. Wat heftig dit! roept Billy. Uiteindelijk blijkt ook nog dat één bewoner de loods een week achter zich moet laten. Hier en daar verschijnt er een glimlach op de gezichten van de bewoners. Dat betekent dus dat de bewoner mag terugkeren. Bas deelt mede dat de aangewezen Utopiaan zelfs een week in luxe mag leven. Luid gejoel klinkt er door de loods en de sfeer is ineens een stuk minder gespannen. Ook Bas kijkt opgelucht en natuurlijk wordt er al naar Do gekeken. Zal zij nu gekozen worden? Bas leest verder voor, welke Utopiaan mag een week lang, samen met mij…. In de caravan slapen?  Nu snappen de inwoners en niks meer van. Bas schiet in de lach en zegt dat was het. Boyd reageert er niks van te begrijpen en ook de andere bewoners zitten met een verbaasd gezicht op de banken. Al snel blijkt dat Bas de brief zelf geschreven heeft en de envelop heeft hergebruikt. Hij loopt naar zijn vriendinnetje toe en geeft haar een kus. Eikel zegt Do lachend. Jacco zegt ook helemaal in een deuk. Onmogelijk, dacht hij toen Bas de brief las. Bas grinnikt. Zijn grap is geslaagd. De bewoners kunnen de grap van Bas wel waarderen en lachen er heel hard om.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *