De jojo ontworpen door Boyd is vanaf nu verkrijgbaar

De jojo ontworpen door Boyd is vanaf nu verkrijgbaar

Wat gebeurde er afgelopen avond naast de rijles van Ramona nog meer? We hebben het in dit bericht voor je samengevat zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo zijn de jojo’s die Boyd ontwikkeld heeft momenteel te koop. En afgelopen avond besloot Jessie eens een poging te wagen tot jojoën. Echter komt hij al snel tot de conclussie dat het niet zo makkelijk is. Hij blijft dan ook nog even oefenen. De jojo ontworpen door Boyd heeft de naam BOJO gekregen en kost 10 euro. Hier kun je er een kopen mocht je interesse hebben.

Verder lagen Jacco en Karin samen in bad, lekker aan het kletsen over van alles en nog wat. Gina had een klant in haar kapsalon en Cemal en nieuweling Rob waren in de sportschool te vinden. Ook kwam er nog laat post binnen. Niet zo maar post kleding voor de dames en tattoo spullen voor Boyd. De avond verliep verder erg rustig, velen gingen al op tijd hun bed in. Uiteraard houden we in de gaten voor je wat er vandaag nog meer gebeurd in de mini samenleving. We komen dus snel terug met meer nieuws. En als je volledig op de hoogte wilt blijven kun je ons gratis volgen op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *