Ruud verliet Utopia omdat zijn ego gekrenkt is?

Ruud verliet Utopia omdat zijn ego gekrenkt is?

Bas heeft een verklaring voor het vertrek van Ruud. Hij gaf hierover een kort interview met wederom de Telegraaf, wat we in dit bericht voor je omschrijven.

Bas laat weten dat hij het al aan zag komen. Hij stond eigenlijk al een paar dagen uit en dacht nog kans te maken op de titel. Heeft ie niet gewonnen dus heeft ie zijn spullen gepakt. Maar ik zie het niet zo omdat ik gewonnen is dat Ruud daardoor vertrokken is. Hij wist ook wel dat ik zou winnen voegt hij eraan toe. Hij had alleen een kleine hoop dat hij zou kunnen winnen. Hij is onder Boyd geëindigd wat ook wel pijnlijk is voor hem. Voor zijn ego.

Ruud gaf voordat hij definitief de buitenwereld in ging ook nog een interview aan de Telegraaf. En uiteraard werd daar gesproken over de uitleg die Bas gaf voor zijn vertrek. Ruud laat weten het jammer te vinden. Teleurstellend! Het is niet absoluut niet zo en dat weet Bas ook. Ik gun het hem ook, dit stond voor mij al één maand vast. De hele Utopiaan van het jaar verkiezing heeft daar niets mee te maken. Ik heb in totaal achttien maanden in Utopia gezeten en ik vond het een goed idee om het op een mooi moment af te ronden. Voor mij was het het hoogtepunt. Die keuze was niet makkelijk maar ik hou er niet van om het heel erg uit te melken. Ik heb de stier nu even bij een boer staan en ben een mooie plek voor hem aan het zoeken. Dat komt wel goed, het is mijn stier en ik zal er zolang voor zorgen zolang ik leef.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 147    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jacq at 09:57

  Bender Is een ministier net als BV een kowalski paardje , deze stiertjes worden gecastreerd na 8 maanden en blijven klein ze zijn uitermate geschikt voor kinderboerderijen en worden niet vals als normale stieren die worden ook niet gecastreerd , Ruud kan nog geld verdienen ook met bender en met hem fokken dat gaat tegenwoordig met insemininatie! Dus vrees niet hij blijft klein speciale fok! Het zijn huisstieren alleen ik hoef hem niet in huis….

 2. Jeannet at 16:42

  Inderdaad zal Bender niet het brave stierkalfje blijven die hij nu is. Als Bender door de puberteit heen is, zal hij Ruud mogelijk nog eens op de horens nemen. Van dat gesol wordt dat dier toch zo dol als een stier :-)En spaar ons… Ruud voor de derde keer in Utopia. Ik kan maar 1 ding zeggen: ik hoop het niet!
  Trouwens voor alle lezers van UtopiaTVshow: de allerbeste wensen voor 2016 🙂

 3. anneke at 13:33

  Als hij wel voor de derde keer erin komt , komt die BENDER dan weer mee.
  Dat beest kan hij niet meer verzorgen die gaat toch wilder worden , of heb ik het mis

 4. Jeannet at 13:05

  Wat iedereen zei, is dat Ruud wel zou vertrekken omdat hij veel te bang is voor de challenge tegen Ivan, die hij ook zéér beslist zou hebben verloren. Zoiets als Goliath tegen de dwerg 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *