Ruud en Bender zijn uit Utopia vertrokken

Ruud en Bender zijn uit Utopia vertrokken

Vandaag is de laatste dag van Ruud en Bender. Zij gaan voor het nieuwe Utopia jaar de poort uit. Ruud kondigde dit gisteren al aan. Boer John is al in Utopia geweest met een wagen waarin Bender straks het terrein af zal rijden. Ruud neemt Rowena mee om afscheid te nemen van de stier. Ook Romy wil Bender graag nog even gedag zeggen. En daarna is het tijd om afscheid van Ruud te nemen. Met z’n allen lopen ze dan ook naar de poort. Ruud rent nog een laatst keer langs de koeien om ze gedag te zeggen en dat is het tijd om zijn mede bewoners gedag te zeggen.

Ik hou van je zegt Rowena terwijl ze hand in hand met Ruud naar de poort loopt. Ruud beseft zich op dit moment dat hij voor de tweede keer de poort uit loopt. Bizar zegt hij dan ook. Bij Rowena rollen de tranen inmiddels over haar wangen. Ze vertelt hoe trots ze op Ruud is. Ruud stelt haar gerust door te zeggen dat ze elkaar buiten zien. Dan is het tijd voor de bewoners om Ruud één voor één een knuffel te geven en hem een paar laatste woorden toe te spreken. Romy heeft het erg zwaar met het afscheid, Billy houdt zich wel sterk.  Terwijl het afscheid in volle gang is lopen ook de koeien helemaal naar het einde van het weiland, vlak bij de poort. De bewoners staan hier met open mond naar te kijken omdat ze dit nooit doen. Volgens de bewoners voelen de dieren dat Ruud vertrekt. Het is een emotioneel maar mooi afscheid. En dan zit het Utopia avontuur van Ruud er echt op en treedt hij de buitenwereld weer in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *