Bewoners ontvangen een mysterieuze koffer

Bewoners ontvangen een mysterieuze koffer

De zoemer gaat! Er is weer iets gaande in de loods. Dit keer staat er een mysterieuze koffer bij de poort. Tijd om de inhoud te bekijken.

Bas die de koffers gevonden heeft weet wat een koffer kan betekenen in deze periode. Of Bas moet iemand naar huis sturen of er wordt geld verdeeld. Dit was vorig jaar ook het geval merkt hij op. Een enkele bewoner zegt dat er toen eerst iemand naar huis werd gestuurd en sommige bewoners maken zich al zorgen. Bas leest vervolgens de brief voor en moet beslissen welke drie bewoners een envelop gaan krijgen met inhoud. Er is een envelop met 5000, 2500 en 1000 euro. Dit bedrag mag niet zakelijk gebruikt worden, maar moet gebruikt worden voor eigen gewin.

Bas laat vervolgens weten dat er gepitched gaat worden zodat mensen kunnen voorstellen wat ze met het geld gaan doen. De pitches zijn vanmiddag om 15:00 uur. Boyd reageert dat hij al weet wat hij ermee kan doen en kan nu direct gaan pitchen zegt hij. Bas antwoordt lachend dat hij er rekening mee gaat houden of iemand op hem heeft gestemd of niet. Verschillende bewoners krijgen euro tekens in hun ogen wanneer Bas de 5000 euro uit een envelop cash laat zien. Verschillende bewoners gaan daarna snel aan de slag om hun plannen uit te werken. Iedereen wil kans maken op een geld bedrag. Al is het wel opvallend dat Rob bijzonder rustig blijft en totaal geen interesse toont in hetgeen wat er gaat gebeuren. Wordt vervolgd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *