Vandaag gaat Ruud echt weg

Vandaag gaat Ruud echt weg

Een nieuwe dag is weer aangebroken. Na een hectische spannende dag van gisteren waarin duidelijk werd dat Bas Utopiaan van het jaar 2016 is en Ruud mede deelde dat hij Utopia gaat verlaten is iedereeen weer bijgekomen.

Ruud is nog niet weg, maar moeilijk zal het wel worden voor sommige. Enfin de bewoners beginnen hun dag rustig. Rob is als een van de eerste wakker. Samen met Karin en Kevin bespreekt hij de gebeurtenissen van gisteren. Rob legt uit dat hij graag observeert en heeft gezien dat Romy vrij snel huilt. Die huilt al als er een vlieg dood gaat voegt hij eraan toe. Uiteraard zullen we nog terug komen over het vertrek van Ruud. De berichten zullen wat minder zijn dan wat je van ons gewend bent, dit in verband met de jaarwisseling.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *