Ruud gaat Utopia verlaten

Ruud gaat Utopia verlaten

Ruud roept de groep bijeen, hij heeft namelijk iets te vertellen. Iets wat voor de groep hard aan komt zo net voor oud en nieuw. Zodra de zoemer gaat komt iedereen bij elkaar en zodra iedereen zit neemt Ruud het woord. Ruud laat weten dat hij een beslissing heeft genomen en die met de groep wil delen. Er breekt volgens hem een nieuw tijdperk aan in Utopia, waarin hij niet past. Ik ga daarom Utopia verlaten, het is mooi geweest voegt hij eraan toe.

De bewoners reageren wisselend. Romy heeft het er zichtbaar moeilijk mee en barst in tranen uit. Je zou het misschien niet zeggen, maar ik ga je missen reageert Jessie. Ook Victoria en Boyd willen wat zeggen tegen Ruud. Beide vinden het jammer dat Ruud gaat en zeggen hem te gaan missen. Ramona richt zich ook tot Ruud en sluit zich daar bij aan. Ze wil ook kwijt dat er misschien wel een nieuw tijdperk aanbreekt, maar dat niet alles zal veranderen. Daar zal zij zich hard voor maken. Dan is Billy aan het woord. Zichtbaar emotioneel spreekt ze hem toe. En bedankt hem voor het feit dat Ruud haar heeft teruggehaald naar Utopia en ze hoopt dat hun vriendschap zal blijven voorbestaan. Bedankt benadrukt ze nogmaals.

Na Billy neemt Rowena het woord. Met een lach en een traan spreekt ze hem toe. Je hebt mijn hele leven overhoop gegooid begint ze. Ik ben je dankbaar en ik hou echt heel veel van je. Ik ga je missen. En Bender natuurlijk ook. Ruud luistert rustig naar wat iedereen tegen hem te zeggen heeft. Ruud belooft goed voor Bender te zorgen. Daarna neemt Rowena het woord en heeft een leuke mededeling voor Cemal en Romy. Zij mogen namelijk de caravan hebben. Cemal en Bas hebben ook nog wat te zeggen. Ze willen Ruud vooral bedanken. Ze zijn hem heel dankbaar dat hij zich zo heeft ingezet voor de dieren en ze hopen dat zij dit voort kunnen zetten. Romy is nog altijd emotioneel en in tranen zegt ze dan ook dat ze Ruud gaat missen. Je bent niet de knapste grapt Ruud als reactie. Uiteindelijk krijgt Ruud een groot applaus. Als iedereen opstaat van de banken krijgt Ruud van alle kanten knuffels en wordt hem ook persoonlijk gemeld hoezeer hij wordt gewaardeerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 97    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Marijke at 15:00

  Jammer Ruud zal je gaan missen voor de tweede keer zal wel weer saaier worden zonder jou laat iedereen maar lullen hoor ik vind je een kanjer ?

 2. Jans at 12:58

  Is hij er nog niet uit? en waar gaat hij heen met die stier?
  minder poep op het terrein
  Vind Ruud zelf ook geen fris type
  Zal hem niet missen

 3. Petra at 10:40

  Ik vond het geweldig dat ie er weer in kwAm, maar dat gevoel was snel over… nu Gina er over twee maanden uit, want die wil bij de verjaardag van haar moeder zijn, Rowena…en dan denk ik toch even asn Rianne die zo graag wilde blijven….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *