Rob laat de zoemer loeien, hij heeft wat te vertellen

Rob laat de zoemer loeien, hij heeft wat te vertellen

Ruud en Bender zijn vertrokken uit Utopia, en vlak na deze gebeurtenis besluit Rob de groep bijeen te roepen. Hij heeft namelijk iets te vertellen…

Als de bewoners zich allemaal in de woonkamer hebben verzameld neemt Rob het woord. Hij heeft een brief geschreven en begint met voorlezen. Zo vertelt hij dat hij inmiddels al een paar dagen in de B&B verblijft, hiervoor bedankt hij Jacco en Karin. Vervolgens zegt hij dat er al een aantal dagen over hem gespeculeerd wordt. En noemt alle speculaties op die hij heeft meegekregen. De bewoners moeten hier heel hard om lachen. Ik ben Rob, 46 jaar en vanaf nu woon ik in Utopia. Ik ben vanaf nu een Utopiaan gaat hij verder. De rest blijft stil tot Cemal roept dat hij het wel leuk vindt. Rob gaat verder met zijn verhaal en vertelt dat hij denkt dat het beter kan in Utopia. En geeft toe dat hij de afgelopen dagen veel heeft geobserveerd en het valt hem om dat ‘ik’ het meest gebruikte woord is. Rob wil dat ze een groep vormen en met zijn alle de schouders eronder zetten. Utopia 2017 moet succesvol worden! Na zijn woorden klinkt er een applaus en de bewoners benadrukken dat hij welkom is. Romy heeft nog wel een vraag aan Rob. Ze wil weten hoe het nou precies zit met zijn gedrag van de afgelopen dag. Als voorbeeld noemt ze het spiegelen dat Rob vaak doet. Rob heeft hier geen duidelijk antwoord op. Hij zegt de groep dat ze het zullen meemaken. En daarna gaat iedereen weer zijn ding doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *