Wat gaan de bewoners met het te verdelen geld doen?

Wat gaan de bewoners met het te verdelen geld doen?

Eerder schreven we over de mysterieuze koffer die op het Utopia terrein arriveerde. Uiteindelijk bleek het om geld te gaan die de Utopiaan van het jaar Bas moet gaan verdelen. Bas wil zijn beslissing maken door pitches die de bewoners moeten houden. Iedereen ging dan ook druk aan de slag en al snel vangen we wat ideeën van de bewoners op.

Boyd weet al wat zijn plannen zijn en wil met het bedrag dat hij misschien ontvangt aan zijn penthouse beginnen. Jessie heeft het eerst over een panorama dak op zijn boot en mooi achterdek, maar later realiseert hij zich dat hij ook wel een mooi klokje wil en waarschijnlijk daarvoor gaat pitchen. Karin wil op haar beurt het geld gebruiken voor haar gebit. Dit om voor eens en altijd van haar problemen afkomen. Jacco wil een mengpaneel kopen zodat hij beter met zijn muziek aan de slag kan gaan. Ook Rowena wil het geld voor haar muziek gebruiken. Gina wil na al haar tijd in Utopia inmiddels wel een eigen huisje in Utopia en wanneer ze geld overhoudt wil ze dit in een nieuwe gym gaan steken. Billy en Do zijn er nog niet uit waarvoor zij het geld goed zouden kunnen gebruiken. Bas zal uiteindelijk moeten kiezen en het is nu wachten op de pitches. Zodra deze geweest zijn komen we er uiteraard op terug. Hou de site dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *