Ramona krijgt haar eerste rijles in Utopia

Ramona krijgt haar eerste rijles in Utopia

Een nieuwe is aangebroken en het is weer tijd voor wat nieuws uit Utopia. Zo kreeg Ramona afgelopen avond haar eerste rijles in Utopia…

Afgelopen zaterdag liet Ramona tijdens haar pitch voor de extra geldbonussen die Bas mocht verdelen weten dat Ramona graag haar rijbewijs wil halen in Utopia. Echter was haar pitch blijkbaar niet overtuigend genoeg want Bas gaf Ramona geen geld. Waar ze overigens teleurgesteld over was. Maar nu Ramona zich heeft aangesloten bij de ondernemers lijkt er toch een kans te zijn dat haar droom werkelijkheid wordt. Afgelopen avond kwam er namelijk een lesauto het terrein op rijden. Ramona is vanzelfsprekend heel erg blij, maar tegelijkertijd ook gespannen. Spannend! antwoordt ze, wanneer de rij instructeur haar vraagt of ze er zin in heeft. Daarna neemt ze plaats achter het stuur, doet de gordel om en rijdt een rondje over het terrein. Ramona krijgt uiteindelijk het schakelen ook al redelijk onder de knie. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *