Ramona verdrietig omdat ze geen geld van Bas kreeg

Ramona verdrietig omdat ze geen geld van Bas kreeg

We zijn wat later met het schrijven van nieuwsberichten over Utopia. Onze excuses, enfin we gaan gewoon alles lekker inhalen. Zo blikken we nog even terug op afgelopen avond. Zo was Ramona erg emotioneel omdat ze geen geld heeft gekregen van Bas.

Bas maakte zijn keuze door de eerdere pitches. Uiteindelijk heeft Boyd 5.000 euro gekregen, Gina 2.500 euro en Do heeft 1.000 euro mogen ontvangen. De drie zijn hier uiteraard erg blij mee, maar er is iemand in de loods die minder blij is, namelijk Ramona. Ramona vindt het vervelend zij én Karin geen enkel geldbedrag van Bas hebben mogen ontvangen. Ze  wordt hier erg verdrietig van. En vindt het jammer omdat Bas haar vriend is, en omdat ze vindt dat Karin een erg goede motivatie had. Ze heeft Karin zelfs geholpen met haar pitch. Ik neem het hem niet kwalijk, maar ik vind het wel heel erg voegt Ramona eraan toe. Het stoort Ramona wel dat Boyd, die net nieuw is, zijn gang kan gaan met zijn penthouse.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 16:20

    Ben het helemaal met Ramona eens beetje veel voor iemand die net binnen is en dan ook nog voor een penthuis zijn belangrijker dingen die ze ermee zouden kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *