Bas verdeeld het geld aan Gina, Do en Boyd

Bas verdeeld het geld aan Gina, Do en Boyd

Gisteren stond er een koffer bij de brievenbus met daarin drie grote geldbedragen. Bas mag deze bedragen verdelen aan drie mede bewoners. Zij hielden gisteren een presentatie en Bas heeft zojuist iederen bijeen geroepen om zijn besluit kenbaar te maken.

De bewoners verzamelen zich op de bank en dan neemt Bas het woord. Hij legt uit dat de bewoners ongeacht de uitslag samen elkaars dromen moeten waar gaan maken. En  voegt eraan toe dat dit mogelijk moet zijn met de nieuwe structuur. Daarna pakt hij de eerste envelop uit de koffer. En zegt dat hij vorig jaar tweede is geworden in de strijd om de titel en ik weet als geen ander hoe vervelend dit is. Vervolgens richt de Utopiaan van het Jaar zich tot de Gina en geeft haar de envelop van € 2.500,-

Daarnabpakt hij de tweede envelop en richt zich tot Do. Zonder jou had ik nooit kunnen winnen zegt hij en hij overhandigt haar de envelop met € 1.000,-. Nu is er nog maar één envelop over. Tijd voor het laatste bedrag van €5000,- Bas laat weten dat hij in Utopia graag verandering ziet komen. En roept Boyd naar voren en wenst hem succes met het bouwen van zijn penthouse. Do, Gina en Boyd zijn dus de gelukkigen. Wel heeft Bas nog een voorwaarde voor Boyd. Je gaat er samen met de ondernemers voor zorgen dat ieders droom in vervulling komt. En daarmee sluit de bijeenkomst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 66    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *