Jessie en Boyd willen verandering in het nieuwe Utopia jaar

Jessie en Boyd willen verandering in het nieuwe Utopia jaar

Een nieuw Utooia jaar betekent een nieuw begin. Jessie en Boyd hebben daar ook aan gedacht. De twee vinden het namelijk hoog tijd voor een nieuwe structuur en ze roepen alle bewoners bij elkaar. De Utopianen nemen plaats op de banken en Jessie en Boyd beginnen aan hun presentatie.

Boyd heeft een deftig maatpak aangetrokken en gaat samen met Jessie voor de groep staan. Boyd opent de presentatie en zegtbdat er in Utopia nooit meer crisis mag zijn. Jessie voegt eraan toe dat de bv alleen nog gebruikt zal worden om de collectieve lasten te dekken, zodat Utopia financieel gezond kan blijven. En extra inkomsten in de vorm van winst zullen als volgt worden verdeeld 50% gaat naar de bv om een buffer op te bouwen én de overige 50% wordt evenredig over de bewoners verdeeld. Onder de bewoners wordt er weer onderscheid gemaakt tussen minimalisten en ondernemers. Kort gezegd kunnen de minimalisten worden beschouwd als de werknemers, en de ondernemers als de groot geldverdieners. De precieze rolverdeling wordt door het gros van de bewoners nog enigszins in twijfel getrokken. Wat vindt jij van de nieuwe plannen voor het nieuwe Utopia jaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. annelies at 13:32

    ik vind dat er geen onderscheid mag worden gemaakt, jessie en boyd zullen zeker bij de grootverdieners horen terwijl zij geen steek uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *