Romy geeft de Dramona award door aan Do

Romy geeft de Dramona award door aan Do

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer? In dit bericht hebben we dat omschreven voor je. Enige tijd terug ontving Romy de Dramona award en afgelopen avond vond zij het tijd om deze award door te geven aan iemand anders. Ze drukt dan ook op de zoemer om iedereen bij elkaar te krijgen. Romy pakt de microfoon en deelt mede dat Do de winnaar is. De groep juicht en Do neemt de bokaal in ontvangst. Romy excuseert zich vervolgens voor het feit dat ze veel drama heeft gemaakt tegen Do. Op deze manier wil ik laten weten dat het mij spijt en dat alles weer helemaal goed is. Ik hou van je en we gaan een mooi jaar tegemoet. Je bent mijn vriendin, i love you! sluit Romy haar speech af. Do vindt het op haar beurt een mooi gebaar zo vlak voor de start van Utopia 2017. Er wordt gejuicht geknuffeld en uiteraard geproost op het nieuwe jaar. Uiteraard komen we straks terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *