Utopia 2017 is van start gegaan!

Utopia 2017 is van start gegaan!

Gelukkig nieuwjaar! En de beste wensen toegewenst namens de redactie van Utopiatvshow.nl. 2016 was een goed jaar en we gaan ervan uit dat 2017 nog meer moois zal brengen. We blijven ook dit nieuwe jaar gewoon schrijven over Utopia. En hopen onderstaande gegevens te verbreken:

  • We hebben in het jaar 2016 5636 nieuwsberichten over Utopia geschreven.
  • Utopia fans hebben 15.397 reacties achter gelaten.
  • Utopiatvshow.nl heeft 17.765.950 paginaweergaven over heel 2016 behaald!
  • Met een gemiddelde lees tijd van 02:45  minuten
  • En dat allemaal dankzij jou, waarvoor onze dank!

Utopia 2017 is inmiddels van start gegaan en ook de bewoners vierden oud en nieuw. Zo hebben de bewoners gezamenlijk gegeten. Er stond shoarma en mixed gril op het programma. Maar natuurlijk ook vuurwerk, naar het schijnt is er voor zo’n 700 euro afgestoken. Hieronder kun je het Utopia jaar 2016 nog eens terugkijken met alle hoogtepunten:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *