Rowena is vertrokken uit Utopia

Rowena is vertrokken uit Utopia

Gisteren heeft Rowena aangekondigd dat ze Utopia zou verlaten. Inmiddels is ze geen bewoner meer, ze is vertrokken naar de buitenwereld.

Na het emotionele moment in de ochtend, neemt Rowena in de middag de tijd om nog een keer met de dieren te zijn. Met tranen in haar ogen knuffelt ze de koeien en de geiten, terwijl ze lief tegen ze praat. Niet veel later is het tijd om dan ook afscheid te nemen van haar mede bewoners, maar eerst wil ze nog iets kwijt. Lieve Utopianen het is tijd begint ze en bedankt vervolgens de bewoners. Stuk voor stuk hebben jullie mij allemaal geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. En wens iedereen veel succes met alle veranderingen. Let op elkaar en houd van elkaar benadrukt ze. Vervolgens wordt er een groepsfoto gemaakt en loopt iedereen mee naar de poort. Daar volgen de knuffels en het verdere afscheid. Utopia geniet van elkaar roept Rowena voor de laatste keer en loopt vervolgens de buitenwereld in. Haar Utopia avontuur zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *