Rowena emotioneel omdat het haar laatste dag is

Rowena emotioneel omdat het haar laatste dag is

Rowena liet gisteren aan de groep weten dat ze Utopia vandaag zal verlaten. Dit zal vanmiddag gebeuren en vandaag begint het besef een beetje te komen dat dit haar allerlaatste dag is in de mini samenleving. En dat doet duidelijk wat met haar. De hele ochtend houdt Rowena zich al groot. Aan Jessie laat ze zelfs weten dat ze zich goed voelt en het echt tijd is voor haar om te gaan. Maar wat later krijgt ze toch ineens een moment van besef. De emoties lopen snel op en terwijl ze haar haren styled, rollen de tranen over haar wangen. Victoria, Romy en Kevin komen al snel Rowena troosten. Ze laten haar weten dat het tranen van blijdschap, dankbaarheid en trotsheid zijn. Rowena is dankbaar dat ze dit avontuur heeft mee mogen maken en voor iedereen die haar gesteund heeft. Namens iedereen, heel graag gedaan zegt Victoria liefkozend tegen haar nu nog mede bewoner.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 15:55

    Helemaal met je eens Anneke, Ruud kan de hoofdpersoon zijn bij de tekst: een gebed zonder end. Kansloos. Ik vond Rowena toch een dappere inwoonster, die zoals iedere inwoner goede en slechte kanten heeft. Maar wie zijn wij om te oordelen?!Maar weer een vertrouwd gezicht weg en dat is altijd even slikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *