Het centraal van 5 januari

Het centraal van 5 januari

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om het een en het ander te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van 5 januari terug.

Opening & de financiën
Jessie geeft de bewoners als eerste een update van de financiën. Hij zegt waar er geld aan uitgegeven is en welke investeringen er in zijn gedaan. Zo begint Romy een hoedenlijn, gaat Karin bezig met ovenhandschoenen en zal Boyd jojo’s gaan produceren. Kevin wil graag een update hoeveel er in de kas van de bv zit. Dit is lastig voor om uit te rekenen reageert Jessie. Dit komt door de nieuwe structuur. Vandaar dat hij één keer per maand een financiële update zal geven. Daarna stelt hij voor om in plaats van dinsdag voortaan het centraal weer op maandag plaats te laten vinden. Omdat de werkweek ook een vrijer schema heeft gekregen.

Aankomende evenementen
Kevin neemt het woord en laat weten wat de aankomende evenementen zijn en hoe ze eruit komen te zien. Vervolgens geeft hij het woord aan Boyd. Hij zegt dat Ramona hem een handje zal helpen bij zijn RoastTopia. Ze zullen in twee teams strijden, waarbij twee bewoners bij Team Ramona horen en twee andere bij Team Boyd. Daarnaast zal er een Roastmaster aanwezig zijn. Boyd laat alleen nog niet los wie dit is, maar weet zeker dat de bewoners er blij mee gaan zijn.

Utopia merchandise
Aangezien Ramona niet aanwezig is, vertelt Karin alvast over de truien van haar en Jacco. Ze is blij dat hun grap uitgegroeid is tot een succes. Wat later komt Ramona naar beneden, die gelijk laat weten wat de plannen zijn voor de Streetwear. Bas zal de dames helpen om de gloednieuwe winkel in te richten. Het is de bedoeling dat het een leuke boutique wordt, waar ook paskamers aanwezig zullen zijn.

Complimenten voor de groep
Boyd complimenteert de groep. Hij vindt dat het de laatste tijd goed gaat en is trots op iedereen. Het feit dat ze samen uit de crisis zijn en ervoor gaan zorgen om er nooit meer in te komen, doet hem erg goed. Motiverend drukt hij de bewoners op het hart om op dezelfde voet verder te gaan. Hier sluit Rob zich volledig bij aan.

De suite
Victoria begint dan haar zegje. Ze wil graag een ander zakelijk doeleind voor de suite creëren. Ik en Rob hebben het erover gehad om de suite als een safe zone te laten dienen. Hier kunnen ik en andere bewoners tot rust kunnen komen en kan Rob ook zijn motivational speeches geven. Hierdoor zal ook mijn eigen gemaakte safe zone op de vide verdwijnen, waardoor er ruimte zal komen voor een slaapplek voor Billy. Ik zal het idee nog verder uitwerken met Rob en volgende week maandag leg ik het verder uit.

Groene kamer wordt witte kamer
Romy heeft met Jacco besloten om ook de groene slaapkamer te verven. Net zoals de paarse slaapkamer willen ze de wanden ook wit te verven. Maar eerst zal de Streetwearwinkel af moeten.

Een nieuwe webshop
Jacco heeft contact gehad met iemand die de bewoners zal helpen om de webshop te verbeteren. De bewoners spreken af om allemaal voorbeelden te zoeken, om te kijken hoe de nieuwe lay-out eruit moet komen te zien.

Een waarschuwing
Ramona waarschuwt vervolgens haar mede bewoners. Om vijf uur zal er iets gevaarlijks plaatsvinden. Ze adviseert de hen om een veilige plek op te zoeken en in de loods te blijven. Verder wil ze er niets over kwijt, maar dat ze het spannend vindt, is meer dan duidelijk.

High wine & einde centraal
Kevin neemt het woord, want hij wil graag zijn nieuwe concept uitleggen. Aan de hand van een powerpointpresentatie legt hij uit dat er een nieuwe dienst in Utopia 4.0 zal zijn, de high wine. Dit houdt in dat het vanaf nu mogelijk is voor bezoekers om wijn te drinken en hartige hapjes hierbij te eten. Hij en Gina zullen de high wine gaan leiden. Billy zal de twee helpen, aangezien zij een wijncursus heeft gedaan en dus de nodige kennis over wijnen heeft. Daarnaast zal Kevin kijken of het mogelijk is om een wijnkenner naar Utopia te laten komen, zodat alle bewoners hier meer over kunnen leren. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 09:59

    Het is al eerder gezegd: waar leven ze eigenlijk van en waar betalen ze al die plannen van?
    Bas heeft al het geld gekregen en dus zou Utopia op 0 euro moeten staan.
    Het blijft een wonder!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *