Do geeft een presentatie over hoe de bewoners zich moeten gedragen

Do geeft een presentatie over hoe de bewoners zich moeten gedragen

Afgelopen avond gaf Do een presentatie tegenover de hele groep. Ze is namelijk al enkele dagen bezig geweest met deze presentatie. Waarin normen, waarden en etiquette aan bod komen. Do vindt namelijk dat nu de nieuwe structuur Utopia 4.0 van kracht is bewoners zich ook anders moeten gedragen. Samen met de groep bespreekt ze verschillende onderwerpen. Het gaat erom hoe de bewoners zich horen te gedragen en hoe zij zich moeten neerzetten ten opzichte van de buitenwereld. Zo wordt hun onderlinge gedrag naar elkaar besproken. Do vindt het bijvoorbeeld niet kunnen dat de bewoners tegen elkaar schreeuwen en schelden. Maar ook de etiquette komt aan bod, hoe geef je iemand bijvoorbeeld een hand. Maar ook dat de loods schoon en netjes gehouden moet worden. En wat ook echt niet meer kan is dat de bewoners scheetjes en boertjes laten in het openbaar. Kortom het moet allemaal wat professioneler en iedereen moet zijn steentje bijdragen om netter over te komen. Laten we hopen dat het na deze presentatie gaat lukken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *