Oud Utopia bewoner ziet Expeditie Robinson wel zitten?!

Oud Utopia bewoner ziet Expeditie Robinson wel zitten?!

Ruud is nu enkele dagen niet meer in Utopia te zien. Hij is vertrokken naar de buitenwereld en hij gaf een interview bij Metro.nl. Waarin de oud Utopia bewoner aangaf dat hij een ander programma nog wel ziet zitten en wat mogelijke toekomstplannen zijn. En een eventuele nieuwe deelname aan Utopia sluit hij overigens ook niet uit…

Hoe gaat het met je?
“Heel goed. Ja, echt. Vooral de rust heb ik gemist. Die kon ik daar ook wel vinden, maar je hebt toch de hele dag mensen om je heen. Af en toe was ik daar helemaal klaar mee.”

Ben je nu uit onvrede opgestapt omdat niet jij, maar Bas de Utopiaan van het jaar werd?
Nee, absoluut niet. Het stond voor mij al een maand vast dat ik op deze dag zou vertrekken. Mijn besluit heeft dus niks met de anderen te maken, ik was sowieso weggegaan. Mensen die zeggen dat ik boos ben, vind ik kortzichtig.”

Zou je je tweede keer Utopia een geslaagde comeback noemen?
Ik kwam terug om het weer spannend te maken en dat is gelukt. Ik vond mijn tweede keer ook leuker dan de eerste. Een leukere groep en er was minder stress omdat alles er al was.”

En je hebt stier Bender meegenomen…
Ja, die staat nu bij een boer in de wei. Maar hij is echt mijn huisdier, dus het is de bedoeling dat ik snel iets vind waar we allebei kunnen wonen. En Rowena? Ja, die straks misschien ook wel. Ik heb geen verwachtingen, maar wat mij betreft blijft dat wel aan.”

Wat ga je nu doen met je leven?
Dat weet ik nog niet. Ik heb geleerd dat ik echt heel gek ben op dieren, dus wie weet kan ik daar iets mee doen. Ik hoef niet per se op tv te blijven om maar op tv te zijn, dat is niks voor mij. Hoewel, ik heb wat dat betreft wel een wens: meedoen aan Expeditie Robinson. Dat lijkt me zo’n fantastische ervaring!”

En een derde keer Utopia?
“Dat sluit ik niet uit. Maar hé, ik ben er nu net weer uit!”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:27

    Liever niet hoop dat RTL 5 zo verstandig is om de kijkcijfers hoog te houden en niet naar beneden laten gaan .
    Hij denkt echt dat hij geliefd is bij kijkend Nederland.
    Laat hem maar gaan werken voor zijn geld. Of moet Rowena geld in het laatje brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *