Rob wil een nieuwe vloer voor in de loods

Rob wil een nieuwe vloer voor in de loods

Afgelopen avond was Rob nog een telefoontje aan het doen. En niet zo maar een telefoontje, de nieuweling is namelijk iets van plan…

Want nu de bewoners druk bezig zijn met de nieuwe structuur, Utopia 4.0 veranderd er een hoop. Zo heeft de loods een grote schoonmaak gekregen en zijn er gisteren alweer nieuwe banken geleverd. Echter vindt Rob dit nog niet voldoende. Volgens hem is de vloer namelijk niet om aan te zien en besluit daar iets aan te gaan doen. Hij duikt eerst achter de computer en mailt wat met een bedrijf. Uiteindelijk gaat hij naar buiten om een telefoontje te plegen. Rob legt uit waarom ze in Utopia een nieuwe vloer nodig hebben en vraagt of het mogelijk is om een samenwerking aan te gaan. De meneer aan de telefoon is ontzettend enthousiast en samen maken ze een afspraak voor morgen, vandaag dus. Of te wel, wordt vervolgd! Hou de site dus in de gaten voor nieuwe updates 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Petra at 16:53

      Ja volgens mij, staan ze op 0 per 1 januari j.l. Ik vrees dat Rob ingehuurd is door de Mol, en Ruud uitgekocht is… speculeren is het, maar toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *