Bewoners krijgen een cursus etiquette

Bewoners krijgen een cursus etiquette

Afgelopen avond gaf Do een presentatie. Het ging over etiquette en normen en waarden. Do vindt namelijk dat iedereen zich nu professioneler en vooral netter moet gedragen. Zeker nu de nieuwe structuur aangehouden wordt. Maar Do heeft nog meer geregeld, zo heeft ze versterking opgeroepen. Een etiquette coach is namelijk uitgenodigd. Yvonne van de Kroft is eigenaar van een etiquette bureau en geeft de bewoners een kleine cursus. Zo wordt er samen besproken wat echt niet kan en welke etiquette verdwenen zijn met de tijd. Verder wordt er nog veel meer uitgelegd aan de bewoners met als uiteindelijke doel om een aantal etiquette regels op te stellen waar iedereen zich aan gaat houden. Denk jij dat het de bewoners gaat lukken? Uiteraard komen we straks weer terug met meer Utopia nieuws. Zo zal Rowena het terrein over enkele uren verlaten. Zien we je zo weer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *