Jacco gaat de douche tijden van zijn mede bewoners in de gaten houden

Jacco gaat de douche tijden van zijn mede bewoners in de gaten houden

Gisteren had Jacco zich al voorgenomen om de douche tijden van zijn mede bewoners bij te houden. Volgens Jacco doucht de groep erg lang en daarom stond hij dan ook met zijn stopwatch klaar om alles bij te houden. Al snel krijgen de bewoners hoogte van Jacco’s mysterieuze gedoe en ondanks de nieuwsgierige vragen, houdt hij zijn lippen stijf op elkaar. Wat later deelt Jacco de resultaten met mede bewoner Karin. Volgens Jacco zijn ze nogal verrassend. Zo doucht Rob één minuut en neemt Boyd het met 14 minuten wel erg ruim. Mooi hè vervolgd hij trots, terwijl hij tevreden naar zijn lijstje kijkt. Maar wat hij er uiteindelijk mee gaat doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *