Billy vermoed dat ze zwanger is?!

Billy vermoed dat ze zwanger is?!

Een nieuwe dag is begonnen en deze is gelijk met wat spanning begonnen. Zo vermoed Billy dat ze zwanger is.

De laatste tijd heeft ze wat grotere borsten en is enorm misselijk. Daarom besluit Billy te testen of ze ook daadwerkelijk zwanger is. Samen met Jessie haalt ze de test op bij de brievenbus. Eenmaal terug in de loods loopt Billy richting het toilet. Ik ga dit echt niet in mijn eentje doen! roept ze naar Jessie en ze neemt hem mee de wc in. Jessie draait gelijk de deur op slot, Billy gaat vervolgens aan de gang met de test en dan is het wachten. Plots klinkt er een harde zucht en Billy vraagt aan Jessie wat er op het testje staat. Niet zwanger antwoordt Jessie zachtjes. Opgelucht haalt hij adem en de twee lopen de wc weer uit. Better safe than sorry zegt Billy en ze geven elkaar een knuffel. Eind goed al goed, geen Utopia baby op komst…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Petra at 14:36

    18e voor het laatst menstruatie, dan kan ze nog geen test doen, nog een weekje wachten.
    Ik denk nl. Wel dat ze zwanger is, wel een beetje dom…leer je dan niet van het verleden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *