Rob en Jessie merken de gruwelijke verdeeldheid in de groep op

Rob en Jessie merken de gruwelijke verdeeldheid in de groep op

Rob en Jessie hebben over het idee van Romy gehoord. Namelijk de minimalisten voortaan idealisten te noemen. De twee bespraken buiten het plan van hun mede bewoner.

De twee hebben door dat de verdeeldheid groter dan ooit is in Utopia, wat zeker niet de bedoeling is. Dit gaat niet goed, ik merk gruwelijke verdeeldheid zegt Rob met een serieuze blik. Ook merk ik net als Ramona dat veel ondernemers zich vervelen en op de bank zitten. En het feit dat Ramona liever aan de minimalisten vraagt of ze haar willen helpen, is geen goed teken. Ondernemers moeten juist elkaar steunen benadrukt hij. Jessie denkt dat de ondernemers het gewoon druk hebben met geld verdienen en daarom mogen wij best de minimalisten aansturen. Rob is het hiermee eens maar dat gaat de groep niet pikken voegt hij eraan toe. Ook is het woord minimalisten volledig uit zijn verband getrokken, er is niets mis met deze naam en de naam Idealisten past al helemaal niet bij ze. De saamhorigheid is er gewoon niet. Maar dat is er ook niet bij de ondernemers en daar moet echt verandering in komen. De twee zijn het daar beiden over eens want anders gaat het helemaal de verkeerde kant op.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:55

  Gewoon een naam Utopianen en geen onderscheid maken.
  Waarom dat verdelen van groepen.
  Sinds die Rob erin is , is het groepjes van die en van die.
  En Jessie doet of hij heel belangrijk is met de hele dag met zijn map heen en weer lopen.
  Die Rob kan heel veel mensen buiten Utopia waar ze spullen kunnen halen voor een vrienden prijs. dat is wel lekker maar dan hoeft hij nog niet de baas te spelen samen met Jessie en Boyd

 2. Martha at 11:02

  Wat is er mis met idealisten? Ze geven hun geld toch aan goede doelen als ze geld daarvoor hebben. Minimalisten lijkt erg veel op mindere, daar kun je niet blij van worden. Iedereen verdiend respect. Ook als je met je handen werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *